De elektrische bakfiets vervoerd alle kleintjes van en naar school, hierin zitten 2 babyschelpen en een zitbankje met gordels, plus een fietszitje achterop.

Genoeg plekjes om iedereen veilig te vervoeren, ze vinden het ook prachtig in een rijdend huisje met raampjes.

De nieuwe auto (Skoda Rapid) is voorzien van isofix, dus met slecht weer zijn we ook veilig onderweg.

We beschikken over een opvangslaapkamer met stapelbed geschikt voor alle kleintjes, de box is inklapbaar en heeft wielen dus frisse buitenspeellucht kunnen ze voldoende opdoen bij mooi weer.

 

Binnen beschikken we ook over een mooie keuken voor de kids, een eigen hoekje met bakken speelgoed wat ik regelmatig sorteer op meisjes/jongens/ groot/klein. We hebben een heerlijke tafel met bank en kinderstoelen om aan te kleuren/knutselen.  Op afspraak kunt u altijd een kijkje nemen bij Gastouder Leonie.

 

 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Turkan
3 jaar geleden

Super vrouw! Lieve mama en een hele fijne gastouder! Mijn dochtertje van een aantal maanden oud is meteen heel warm en geliefd opgevangen. Als eerst natuurlijk langsgeweest en een gesprek gehad.. Het gevoel was meteen goed en dat is het belangrijkste voor ouders en hun kindjes. Leonie noteerde alles wat mijn dochtertje deed over de dag ( slapen, eten, luiers en spelen..) en ik kreeg altijd een filmpje of fototje tijdens mijn werk dus als ik pauze had kon ik meegenieten van mijn dochtertje die daar altijd lekker bezig was. Wat ben ik je dankbaar leonie voor de mooie en fijne tijden dat luci bij je is geweest. Helaas ben ik verhuisd naar het buitenland anders had ik je zo meegenomen! Geen gastouder beter dan leonie!

Kelly
5 jaar geleden

Lieve gastouder, onderneemt veel en kijkt naar het individuele kind. Doordat er diverse leeftijden op de groep zitten, leert elk kind weer van elkaar!